• H. C. Andersens Vej 5, 8800 Viborg

Ingen aktuelle nyheder
    Dorthe Margrethe Jacobsen den 23-03-2017
    Skolefest den 6. april 2017
    Igen i år, er der mulighed for at bestille mad til skolefesten. Det vil i år være muligt at spise den købte mad i de respektive klasselokaler, når blot forældrene sørger for at rydde op efter spisningen.
    De studerende på Mercantec har igen i år sammensat et par fine tapas-menu’er, som kan købes til en fordelagtig pris. Støttekredsen arrangerer det og overskuddet går derfor i sidste ende til skolens aktiviteter, og dit eget barn.
    Der kan vælges mellem to forskellige tapastallerkener. Prisen er 50 kr. pr. pers. som betales via kommunens hjemmeside. (Link i bunden.)
    Børnemenu:
    • BBQ kyllingespyd
    • Minifrikadeller
    • Pasta macaroni salat
    • Æbletrifli
    • 2 stk kuvertbrød og smørbrik
    Voksenmenu:
    • Spansk tortilla
    • Bruschetta med luftørret skinke og pesto
    • Kylling salat
    • Æbletrifli
    • 2 stk kuvertbrød og smørbrik
    Sidste frist for bestilling af madportioner er d. 30. marts. 2017 kl. 12.
    Bestilling foregår digitalt på linket herunder.

Udfyld bestillingssedlen, så det tydeligt fremgår hvor mange børnemenuér og hvor mange voksenmenu’er der bestilles, samt anfør navn og klasse på børnene i bemærkningsfeltet.
    Jeres barn vil herefter få madbilletter udleveret i deres klasse. Maden udleveres ved skolekøkkenet d. 6. april i tidsrummet fra kl. 17 - 18.30 ved forevisning af kvittering for madbestilling som udleveres til det ældste barn.

Monika Frederiksen den 22-03-2017
    Menu for uge 13:

Mandag: Kartoffel salat med feta, soltørret tomat og græskarkerner samt mini kødboller

Tirsdag: Byg selv pita med hønsesalat og grøntsager

Onsdag: Sandwich med skinke og ost

Torsdag: Spaghetti Bolognese med høvlet parmesan

Fredag: Stegt kylling lår med grønne bønner, ristet kartofler og dip