• H. C. Andersens Vej 5, 8800 Viborg
  • 87872400
  • [email protected]
  • Nordre Skole
Billedet på sidehoved

NORDRE SKOLE - MANGFOLDIGHED, FÆLLESSKAB OG FAGLIGHED

Hovedskolen

SFO

Ingen aktuelle nyheder
  • ikon
    Dorthe Margrethe Jacobsen den 23-03-2017
    Skolefest den 6. april 2017
    Igen i år, er der mulighed for at bestille mad til skolefesten. Det vil i år være muligt at spise den købte mad i de respektive klasselokaler, når blot forældrene sørger for at rydde op efter spisningen.
    De studerende på Mercantec har igen i år sammensat et par fine tapas-menu’er, som kan købes til en fordelagtig pris. Støttekredsen arrangerer det og overskuddet går derfor i sidste ende til skolens aktiviteter, og dit eget barn.
    Der kan vælges mellem to forskellige tapastallerkener. Prisen er 50 kr. pr. pers. som betales via kommunens hjemmeside. (Link i bunden.)
    Børnemenu:
    • BBQ kyllingespyd
    • Minifrikadeller
    • Pasta macaroni salat
    • Æbletrifli
    • 2 stk kuvertbrød og smørbrik
    Voksenmenu:
    • Spansk tortilla
    • Bruschetta med luftørret skinke og pesto
    • Kylling salat
    • Æbletrifli
    • 2 stk kuvertbrød og smørbrik
    Sidste frist for bestilling af madportioner er d. 30. marts. 2017 kl. 12.
    Bestilling foregår digitalt på linket herunder.

    https://service.viborg.dk/forms/GetForm?OrgName=viborg.dk&FormName=SkoleIndbetaling

    Udfyld bestillingssedlen, så det tydeligt fremgår hvor mange børnemenuér og hvor mange voksenmenu’er der bestilles, samt anfør navn og klasse på børnene i bemærkningsfeltet.
    Jeres barn vil herefter få madbilletter udleveret i deres klasse. Maden udleveres ved skolekøkkenet d. 6. april i tidsrummet fra kl. 17 - 18.30 ved forevisning af kvittering for madbestilling som udleveres til det ældste barn.
     
  • ikon
    Monika Frederiksen den 22-03-2017
    Menu for uge 13:
     
    Mandag: Kartoffel salat med feta, soltørret tomat og græskarkerner samt mini kødboller
     
    Tirsdag: Byg selv pita med hønsesalat og grøntsager
                               
    Onsdag: Sandwich med skinke og ost
     
    Torsdag: Spaghetti Bolognese med høvlet parmesan
     
    Fredag: Stegt kylling lår med grønne bønner, ristet kartofler og dip