Støt Støttekredsen

– Vi støtter dit barn

Støttekredsen for Nordre Skoles elever er en forening, der har til formål at støtte eleverne på skolen. Alle har mulighed for at være medlem for et beskedent kontingent p.t. fastsat til 100,00 kr. pr.barn pr. år. Det er der rigtig mange familier, der har valgt at være.

Indbetaling af kontingent kan ske på

Konto nummer 7831 0001720458

Mobilepay 51262 (5 cifre)

Støttekredsen arrangerer hvert år forskellige arrangementer, med det formål at samle penge ind til at støtte eleverne og styrke det sociale samvær mellem forældre, børn og lærere på skolen.

Hvert år fordeler bestyrelsen efter ansøgninger godt 40.000 kr. Uddelingerne går til lejrture, tilskud til skitur for skolepatruljen og bodfolket, aktiviteter for klasserne herunder klasseture m.v.

Ansøgninger skal være Støttekredsen i hænde senest 10. juni hvert år. Ansøgningsskemaet findes på skolens hjemmeside og det skal sendes til støttekredsens mail - [email protected]